top of page

Voorwaarden

ALGEMEEN

Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u een orderbevestigingsemail met de details van uw bestelling.

We doen ons best om onze website up-to-date te houden. De mogelijk bestaat altijd dat sommige producten niet meer voorradig zijn op het moment van uw bestelling. In dit geval contacteren wij u zo snel mogelijk om een regeling te treffen.

 

Shinzui Shiatsu School heeft het recht om voorwaarden toe te voegen aan bestellingen en het recht om bestellingen te weigeren.

LEVERING

Bestellingen worden normaal gezien binnen de 3 tot 5 werkdagen na ontvangst van betaling geleverd. Deze levertijd is louter indicatief en dus geen garantie.

Shinzui Shiatsu School is niet verantwoordelijk voor vertragingen tijdens de levering van uw bestelling.
Het is de verantwoordelijkheid van de klant om het correcte adres op te geven. Wanneer u een verkeerd adres opgeeft, zullen de kosten voor een tweede verzending voor uw rekening zijn.

PRIJZEN & BETALING

Alle prijzen op de website zijn in EURO inclusief BTW (6%, 12% of 21%) en exclusief verzendkosten. Uw betaling wordt gebaseerd op de prijs op uw orderbevestiging. 

Aankopen op deze website zijn beveiligd door vertrouwde internet betalingsbedrijven zoals Paypal, Stripe, Bancontact en WIX.  Alle persoonlijke bank- en kredietkaartinformatie wordt via beveiligde verbindingen doorgegeven. 

Workshops en cursussen worden niet terugbetaald indien de student niet aanwezig kan zijn. De student krijgt wel de kans om op een later tijdstip alsnog de cursus of workshop bij te wonen.


Shinzui Shiatsu School kan prijzen aanpassen op gelijk welk moment zonder voorafgaande verwittiging.

Voor bijkomende vragen :
peteralbrecht@live.be

bottom of page