top of page

MISSIE

Wij streven ernaar om de hoogst mogelijke kwaliteit van training en professionele ontwikkeling te bieden aan onze studenten, hun welzijn staat centraal in onze praktijk. 

We willen de studenten ondersteunen om deskundige, hoogopgeleide en verantwoordelijke Shiatsu-beoefenaars te worden, die zich er volledig van bewust zijn dat ware heling van binnenuit komt. 

Tijdens de training leren de studenten een breed scala aan technieken en strategieën. Ons doel is om de bekwame toepassing van deze technieken aan te leren, waardoor leerlingen zich kunnen afstemmen op het aangeboren zelfhelend vermogen van patiënten. 

We helpen onze studenten om een succesvolle praktijk op te bouwen en zo hun lokale gemeenschap te helpen.  

Met ons permanente educatieprogramma willen we Shiatsu-beoefenaars inspireren om hun vaardigheden uit te breiden, hun praktijk verder te ontwikkelen en verbonden te blijven met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van lichaamswerk. 

In al onze lesprogramma's leggen we grote nadruk op persoonlijke ontwikkeling en zelfzorg voor zowel studenten als beoefenaars. We nemen ruim de tijd om verschillende zelfzorgstrategieën en -oefeningen aan te leren. 

Wij zijn ervan overtuigd dat zelfzorg en het bevorderen van gezonde therapeutische grenzen de basis is voor een langdurige en succesvolle carrière op het gebied van deze manuele therapie. 

_LA_8988--041021.jpg

Peter Albrecht, Directeur van de Shinzui Shiatsu School België

Philippe Vandenabeele, Directeur van Shinzui Shiatsu Shool Internationaal
Hiroko Kobayashi, Mede-directeur

Alice Deen, Adviserend comitélid
Joyce Vlaarkamp, Adviserend comitélid 

bottom of page